Как да сгънете дрехите така, че да заемат минимално място

Просторен дрешник е мечтата на всяко момиче.

Да, какво има да се крие, и мъжете не биха отказали възможността да имат отделна стая, където да могат внимателно да закачат нещата си и да подредят обувките си.

Но, за съжаление, често се случва на ваше разположение да има само един шкаф или скрин, в който трябва да съберете всичките си тоалети.

Затова бързаме да споделим с вас един лайфхак, който не само ще ви помогне да спестите място в гардероба, но и ще запази дрехите ви непокътнати.

Тайната е да навиете дрехите.

Това е най-подходяща система за съхранение в скринове и чекмеджета. Като опция – купете специални органайзери, в които трябва да сгънете ролките от дрехите и да ги поставите една върху друга.

Във втория случай ще можете да оползотворите максимално пространството в шкафа, като заемете горната част, която обикновено е празна.

Капацитетът на гардероба ще бъде увеличен, което означава, че ще можете да намерите място дори за онези неща, които преди не са се побирали тук.

Ако искате да извадите перфектно гладки неща от гардероба, оформяйки ролки от тях, внимателно изправете съществуващите гънки.

И накрая, припомняме: не тъпчете дрехите твърде плътно – нека има свободно пространство между ролките.

Read Previous

Огледало до вратата: Какво казват поверията за това

Read Next

3 навика ще ви помогнат да удължите младостта

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular