Чанта с косъм: 5 причини да си купите най-нестандартния аксесоар на сезона

През есента на 2023 г. трябва да се стоплите, като използвате не само дрехи, но и аксесоари. Ето пет причини да си купите кожена чанта с косъм , ярка тенденция за предстоящия сезон.

  1. Това е модерно

Добре известно е, че не всички тенденции могат да бъдат адаптирани към градския стил и класическия гардероб. Но кожена чанта е точно този, който можете да имате. Не е нужно да сте инфлуенсър, за да експериментирате с аксесоари. Плюс това, такава чанта няма да противоречи дори на най-строгите дрес кодове.

  • Това е необичайно

Днес има такова разнообразие от чанти в онлайн и офлайн магазините, че става все по-трудно да изненадате с тях. Въпреки това, кожена чанта с косъм ще изглежда много дискретно, ако изберете модел в спокойни нюанси – определено ще привлече вниманието на другите.

  • Това е универсално

Любимата ви лятна чанта, обрамчена от палто, палто от овча кожа или пухено яке, изглежда… нелепо? Знаем, минахме. Дрехите ни за есента и зимата като правило са по-масивни, така че кокетните куфари и леките багетни чанти просто се губят на неговия фон. Но с кожена чанта, благодарение на материала, това определено няма да се случи. И дори размерът му няма значение в случая.

  • Уютно е

Когато навън стане по-студено, желанието да се заобиколите с топли, уютни и комфортни неща във всеки смисъл е съвсем естествено. В допълнение към ръчно изработения пуловер – очарователна тенденция, за която вече говорихме – това може да бъде и кожена чанта. А ако изберете опция в ярък нюанс, ще развеселите не само себе си, но и околните.

  • Красиво е

И накрая, кожените аксесоари също са много красиви. Може да не е много практично, но ако не забравите да почистите чантата си навреме (лайфхак: препаратите за почистване на килими ще свършат страхотна работа тук ), тогава вероятно ще сте в най-добрата си позиция през есента и след това зимни улици.

Read Previous

10 пухени якета за зимата, които ще ви стоплят и ще ви държат красиво

Read Next

5 съвета, които ще ви помогнат да се възстановите след развод

Most Popular