Пълно черно: Как да носите черно през лятото и да изглеждате зашеметяващо?

Черното често се свързва с есента и зимата и много хора го намират за неподходящо за летния сезон. Идеята обаче е грешна..

И така, първо правило: черното е универсален цвят, така че е подходящо за всеки сезон, включително за лятото.

Правило две: за да го носите през лятото, имате нужда от правилна тактика за избор на материи, така че в крайна сметка да не се чувствате адски горещо, а прохладно и удобно.

И накрая, третото правило: ако вече сте решили да играете нова готика, направете го с цялото си сърце (тоест събирайте пълни визии и не разменяйте акценти). Ето как да го направите без грешки.

Лен е в основата на всичко

Не най-лесният, но със сигурност най-летният материал за сезона. Ще изглеждате много добре в черно.Тайната, според нас, е, че заради свойствата на тъканта, цветът се оказва като напрашена. Но все пак елегантен и дискретен, което ще добави строгост дори към ежедневен костюм с шорти.

Навсякъде трико

Летните вечери също могат да бъдат прохладни и за всеки случай имате в гардероба си плетен костюм с изрязана жилетка и дълга пола. Разнообразете го с джапанки и ефектни златисти бижута – така офисната визия моментално ще се превърне във вечерна.

Настроение

Копринената дълга рокля определено не е предметът, който трябва да бъде в гардероба на „всяка уважаваща себе си жена“. Но все пак тя е страхотна инвестиция в лятната визия за десет години напред (или може би повече).Не сте готови да дадете пари за коприна? Няма проблем, опитайте памук или вискоза. Усещането е малко по-различно, но визуално е същото.

Мисис Смит под прикритие

Пиенето на просеко на брега на морето, докато гледате залеза, е особено приятно, ако сте облечени в луксозна черна рокля. Да, да, сякаш си супершпионин под прикритие или нещо подобно.

Този тип визии не изискват добавки, но ако искате гарантиран уау ефект, добавете токчета към роклята. И ако, напротив, трябва да сте по-небрежни – мокасини.

О, спорт, ти си светът!

Може би най-лесният и разбираем, но в същото време закачлив и секси начин да напишете модно есе на тема черно е да изберете къса спортна рокля. И това комбинирате с чифт контрастни маратонки, сложете лента за глава (това не е задължително) и бягайте поне сто метра, поне за среща с приятели.

Прекрасно и прекрасно

Ако си спомняте, тази фраза принадлежи на Чеширската котка от Алиса в страната на чудесата. И в този случай тя намеква, че черното ще става толкова по-интригуващо, интересно и неочаквано, колкото по-странна е кройката на тоалета, който носите сега. Обичате ли експериментите? Тогава давайте!

Read Previous

Шампоан: Ето кои вещества причиняват сърбеж

Read Next

Огледало до вратата: Какво казват поверията за това

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular