10 пухени якета за зимата, които ще ви стоплят и ще ви държат красиво

Пухените якета се смятат за нещо, без което не можете през зимата, но можете да забравите за модата.

  1. Ярко

През зимата отчаяно ни липсват ярки цветове, а можем и трябва да ги добавим с помощта на дрехите. Обърнете внимание на пухените якета в богати цветове, които ще ви накарат да се откроите от тълпата.

  • Късо

Тенденцията за всичко скъсено, след като прескочи изрязаните топове и изрязаните ризи, достигна до връхните дрехи. За да ви е топло в късо пухено яке, носете по-дълъг втори слой или го комбинирайте с дънки с чет.

  •  Кимоно

Един от най-желаните варианти на кройка изглежда добре както в ежедневни визии, така и в по-женствени визии.

  • С ластик

Как да носите късо и обемно пухено яке, така че да не духа никъде? Разбира се, заложете на модел с широк ластик в долната част. Този модел ще стои особено впечатляващо с панталони палацо и масивни кецове.

  • Кожено

Обикновеното черно пухено яке веднага ще стане модерно, ако е изработено от еко кожа. Носете го в тотално черни визии: с плетена рокля и ботуши над коляното или с тесни дънки и равни казашки ботуши. Добавете акценти с ярки аксесоари.

  • Трансформър

Да оставим панталоните, които могат да се превърнат в елегантни шорти за лятото. Бързо намаляващата температура навън изисква дълго пухено яке, готово да се превърне в късо яке, ако е необходимо.

  • Какаови цветове

Нюансите на кафе, какао, домашно брауни и млечен шоколад са идеални както за късна есен, така и за зимата. Те са чудесни за създаване на монохромен външен вид. Но имайте предвид, че изглежда много по-красиво, ако комбинирате различни версии на кафявото в една визия, вместо да се опитвате да съчетаете нещата тон в тон.

  • Парка

Ако има нещо „разумно, добро и вечно” в света на пухените якета в духа на малката черна рокля в света на роклите, то това без съмнение е парката. Най-удобната дължина е до средата на бедрото, качулката трябва да бъде украсена с козина.

  • “Стил Мишлен”

Не, не говорим за пътеводител за най-добрите ресторанти в света, а за пълничък мъж със звезда Мишлен, направен от автомобилни гуми. Това са пухените якета, които сега са на мода – тези, с които изглеждате два пъти по-големи. Приятен бонус: те са невероятно топли, така че дори суровото зимно време няма да ви попречи да отидете на разходка.

  1. Млечно бяло

Бих искал да завърша тази селекция с пухено яке в стил „тих лукс“ , което ще направим. Тези, които не се страхуват от бялото, могат безопасно да изберат млечно яке. И го съчетайте с бежов костюм – плетен или футер, за да е уау ефектът пълен.

Read Previous

5 съвета за момичетата с голям размер да създадат стилен гардероб

Read Next

Чанта с косъм: 5 причини да си купите най-нестандартния аксесоар на сезона

Most Popular