От ретро до диско: Вижте най-горещите бански костюми за това лято

През лятото модерният бански костюм, също като малка черна рокля, трябва да присъства в гардероба на всяка жена. Но какво е “модерно” ? Не се паникьосвайте, ние ще ви кажем всичко.

С високи бикини

Задължителен елемент за лято 2023 е ретро бански костюм. Добрата новина е, че няма да се налага да ровиш на тавана, опитвайки се да намериш памучен, грижливо скрит от баба ти бански. Просто пробвайте няколко модела високи бикини в магазина (колкото по-високо, толкова по-добре, но като цяло зависи от вашия вкус) и изберете своя измежду тях.

Ленен стил

Ако си мислехте, че навлизането на модата на бельото в обикновената мода ще се ограничи до роклите с ризи, тогава сте се заблудили. Защото будоарният стил достигна и до плажната мода, което обаче е съвсем логично – защо сме толкова изненадани? Съветът е следният: търсете бански, който е възможно най-близък до бельото.

С шорти

Късите панталони на плажа са необходими не само за да отидете в „прилично“ облекло за освежаващ коктейл в бара или за минерална вода до магазина отсреща. Сега късите панталони са част от вашия бански костюм, който за разлика от бикините е идеален да се забавлявате в аквапарка и да не мислите за нищо.

С волани

Банските костюми с волани изглеждат толкова красиви, че понякога искате да ги носите с панталони палацо или дълга до земята пола и да излезете на вечеря. Те са идеални, за да се почувствате малко като съпруга на шейх, малко като холивудска дива. Най-важното е да не забравяте големите очила и шапката с широка периферия, за да завършите визията.

В неонови нюанси

В дискотеката на плажа няма да сте равни, ако заложите на бански в неонов цвят. И по-добре – няколко, защото кога, ако не през лятото, можете да експериментирате с фрапиращи цветове. Съвет: неоновите пръски изглеждат особено красиво на тъмен фон, така че ако контрастите не са ви чужди, заложете на тази опция.

Read Previous

Как да разпознаем човек, който “дърпа” енергия?

Read Next

Домашен чипс за 10 минути: Оказа се по-вкусен от този в магазина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular