Седем съвета как лесно да избирате дънки за момичета плюс

Дънките са един от най-популярните и универсални елементи в гардероба на всяка жена.  Въпреки това, когато става въпрос за намиране на перфектния чифт дънки за момичета с голям размер, задачата може да изглежда обезсърчителна. Но не се безпокойте. Лирия Холдина, практикуващ стилист-имиджмейкър, е събрала седем лесни съвета за вас как да изберете перфектните дънки, които ще подчертаят красотата ви и ще стоят удобно на фигурата ви.

1.           Опознайте фигурата си

Преди да отидете до магазина за нови дънки, е важно да опознаете вашата фигура и телосложение. Всяко момиче с голям размер има свои собствени красиви извивки и правилният избор на дънки ще ви помогне да ги подчертаете.

2.           Търсете правилното пасване

Изборът на правилната кройка за вашите дънки е ключов. Когато избирате, обърнете внимание на модели с висока кройка, като “midi” или “висока талия”. Те ще помогнат за поддържане на стомаха и ще създадат по-балансиран силует.

3.           Обърнете внимание на материала

Изберете дънки от качествен материал с добавка на еластан или ликра. Тези магически “съставки” придават на дънките еластичност, комфорт и свобода на движение. Избягвайте тесни и твърди материали, за да няма дискомфорт.

4.           Размерът има значение

Не се страхувайте да изберете дънки по ваш размер. Дрехите, които стоят добре, винаги изглеждат по-добре от дрехите, които са или твърде големи, или твърде тесни. Изберете дънки, които пасват на фигурата ви, но в същото време така, че да не се впиват в нея, пише Rsute.ru.

5.           Експериментирайте с цветове и нюанси

Играта с цветове и нюанси може да създаде впечатление за хармония. Ако предпочитате тъмни дънки, изберете класически цветове като черно или морско синьо. Светлите нюанси и дънките с щампи ще ви помогнат да привлечете вниманието към горната част на вашия външен вид.

6.           Помислете за детайлите и аксесоарите

Детайли като джобове, бродерии или презрамки могат визуално да променят силуета и да привлекат вниманието към правилните места.

7.           Изберете правилните обувки

Не забравяйте важността на правилните обувки. Високите токчета или сандалите с отворени пръсти ще ви помогнат да създадете по-слаб силует и визуално да удължите краката си. Ако харесвате равните обувки, изберете равни обувки или мокасини, за да покажете стила си и да се чувствате спокойни.

Read Previous

Защо наистина не можете да пиете кафе с мляко?

Read Next

В каква вода е правилно да варите яйца?

Most Popular